systerharry

Alla inlägg under september 2010

Av Mariesan - 12 september 2010 14:51

Jag bara kände att jag behövde skriva av mig men när jag kom så långt som till bloggen och skriva så försvann allt vad jag tänkte skriva:S

Jag känner hur det pyr i mig att skriva men Vad?

Jag vet inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men det handlade säkert om det hära skraltiga huvet just nu, var på blåkulla tidigare skulle hämta bilen och åka och handla, men fick åka hem och hämta klotången och klippa klorna på ozzy där för han var så lång kload och hade gjort hål på mammas tunna hud på armen. Sen skulle jag få mat oxå men det tog ju hundra år och jag fick uppdrag och göra. Iofs bara att flytta om lite blommor men hon är så jävla dryg så det tar hundra år och inget blev av där så jag åkte hem. Så nu sitter jag här och dricker kaffe och har ätit en banan ist. Min enorma apitit har tack och lov lagt sig igen.

Men har små gnagande ångest i mig och är orolig vet inte av vad men störande är det och vet inte riktigt vart jag har mig själv. Kanske därför jag inte vet vad jag tänkte skriva heller. Sen är jag disträ utan stratteran ingen koll på läget riktigt och virrig. Nej jag lägger ner det hära totalt innehålls lösa blogginlägget och återgår till mitt kaffe och tvn. Var jue trots allt ute hela dagen igår och åkte bil med pappa så blev väl för mkt frisk luft i huvet då:P

Av Mariesan - 12 september 2010 11:03

Ja nu var det ett tag sedan det vart någon vikblogg eftersom jag varit på sjukhus och sedan var borta förra söndagen. Men resultatet är inte mycket och hurra för har gått Upp i vikt för första gången detta ÅR tror jag fan vågen står nu på 78.2 Men det är väntat då min ena nya medicin är känd för att ge vikt uppgång under första veckornas användning och samt att jag knappt har hört på mig sista veckorna som jag brukar göra. Senaste 1½ veckan har jag ätit mycket mer än jag brukar göra även om det inte är mycket för en vanllig människa men min kropp känner helt klart av det och känner mig uppsväld och bläig. Och har varit nån konstig förkyld sen i onsdags men börjar fundera på om det är något annat för det sitter i princip bara i andningen:S och feber och att jag är väldigt utmattad och trött av minsta anstärning. Men var lite bättre igår men känns sämre idag igen Suck. Jag som köpte gym kort i tisdags och tränade! Men ska ringa FLE och fråga vad dom tror det kan vara imorn och om jag bör kolla upp det annars tränar jag fan imorn så kanske det går över^^

Återkommer om en vecka!=)

Av Mariesan - 10 september 2010 14:07

Jag tror fan inte att den så kallade förkylningen som golvade mig i onsdags kväll är nån förkylning,då blev jag snorig febrig och golvad till sömns tidigt med ledvärk som hette duga och sådär lagom svårt att andas. Vaknade flera gånger under natten dels på grund av att jag "bara" hade svårt att andas sen för att jag var snus torr i hela käften för att jag sov med munnen öppen för att näsan släppte in Nada luft. Går dagen spenderades utslagen i soffan med minimal snuva men ändå lite snuva fortfarande svårt att andas till och från och tung andats framför allt,kände mig mer eller mindre överkörd av tåget och små febrig. Däckade vid 19 igår kväll men vaknade mycket i natt för näsan släppte ff in nada luft och näs spray hjälper inte testat både nazonex och otrivin comp. Och idag är jag inte Nå snorig, inge ont i halsen eller så. Men andas tungt och näsan är helt tjock ända ner i luft vägarna och huvet dunkar och jag känner mig matt och slö. Var ut med soporna tidigare och tvingade mig att gå runt ringvägen för att röra lite på mig orkade knappt det helt slut när jag kom in. Vet inte vad som är felet men kroppen är helt klart i olag med mig och jävlas! Och kul är det inte. Orkar inte ens åka och handla men mamma och pappa var och handla så pappa var nyss förbi med det jag skulle ha var iofs bara två saker men ändå=)


Så nu ska jag fortsätta tillbringa dagen i soffan och glo på tv och dricka vatten. Nyss ätit lite rökt lax med hovmästar sås mums mums.

Av Mariesan - 8 september 2010 10:58

Idag damp det ner ett brev på hallmattan från "bröstenheten"Centrallasarettet Västerås, jag började fundera vad fan jag nu "råkat" ut för, tyckte att jag var lite för ung för att gå på mammografi, men öppnade det och började läsa, och det visade sig att det var från kirurgin, angående operationerna, tydligen föll det under bröstenheten-kirurgi, och jag fick veta att det Faktiskt gick under Vårdgarantin och jag skulle bli kallad inom TRE MÅNADER, så läkaren som skickade min remiss hade fel!! Jag är SÅ GLAD det betyder att Innan året är slut har jag min "dom" på vilka operationer dom kommer godkänna, och jag hoppas hoppas att när jag väl får veta vad dom kommer restaurera på mig slipper jag vänta allt för länge. Så håll tummarna nu gärna för att jag få komma på bedömning snart och sen får dom operationer jag önskar mig och inom inte allt för avlägsen framtid=)

Av Mariesan - 8 september 2010 09:50

Idag känns som en såndära dag när jag skulle kunna fixa en massa saker och orka göra en massa saker och påbörja tusen saker. Men? Jo jag bara sitter här på röven och får inget gjort men tänker på en massa saker jag skulle vilja göra i alla fall:P


Jag skulle vilja skriva något men vet inte vad så det är kört men det glöder i vilket fall i mina skrivar fingrar så hade jag gått nån skol kurs nu och haft ett skol arbete och skriva hade det varit perfekt:P


Jag skulle kunna börja slipa i hallen om jag hade orkat hålla upp den jävla slip maskinen, och vetat hur den funkar!


Jag planerar fest kvällen med Crisse i vilket fall:D Får höra med henne om den 25 passar henne:D eller den 24 får se vilket det blir då ska vi göra BMB i v-ås osäkert mohahaha det ska bli så sjukt jävla kul!


Men mest av allt behöver jag äta mellanmål nu för jag är helt jävla yr i huvet. Men det beror nog delvis oxå på att jag inte tagit nån strattera idag eftersom jag kom på igår att alla jävla mag problem beror på den. Och se sen jag slutade med den har magen funkat. Redan efter att inte tagit den sen igår. Jävla inkompetenta läkaren på avd och sätta in den igen i full dos tom jag kunde läsa mig till på fass att den INTE ska sättas in i full dos igen efter lever skada.


Nej nu ska jag fixa mellanmål sen fundera på om jag ska gå promenad eller åka och lämna Ozzy hos mormor och handla skithus papper och hushållspapper på lidl.

Av Mariesan - 6 september 2010 17:53

Det var ett tag sedan jag skrev något här nu, den dära tisdagen när jag undrade hur allt skulle gå slutade med ambulans till akuten i köping och 5 dagar på HIA för att min lever inte mådde så bra, innan jag flyttades vidare till psyk där jag var ytterligare 5 dagar eller nått sånt för att att dom skulle ställa in mina mediciner och se att det funkade samt ny sömn medicin och lugnande, innan jag fick komma hem i torsdags men har inte orkat uppdatera något för jag har varit så otroligt trött av nya mediciner och mest sovit hela tiden. Utom i lördags när jag tog mig till Falun och först hälsade på mamma och pappa som var på campingen där med husvagnen, efter nån timme kom söta Marille dit och vi gick en sväng på loppis/marknad grejse sen åkte vi hem till henne innan vi åkte ner på stan och spanade in Granny goes street festivalen och så sen hem till henne igen för att ner igen på festivalen till kl 21 och lyssna på Mimikry SÅ jävla bra:D Var tänkt att vi skulle se/höra Kapten Röd kl 23 oxå men tanterna frös för mycket så vi åkte hem till henne och sov i stället haha. Men det var massa najs ändå.


Idag har jag bara slappat och vilat förutom en tur till psyk imorse med medicin hämtning och prat.


Imorn har jag inga planer ev ta mig till gymmet tänkte jag. Sen på onsdag eftermiddag ska jag med mamma upp till mormor.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Mina Besökare

Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Just Nu:

Kategorier

Arkiv

Länkar

Min viktnedgång

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards